Zomerprogramma 2021

Snak je ook naar het geroezemoes en de verwachtingsvolle spanning voor het optreden begint? Die brandende spots in de zaal? Het stormachtig applaus na een spetterend optreden? We hebben er heel lang naar moeten smachten, maar.... binnenkort mag het weer! CC Palethe zorgt - nog steeds coronaproof uiteraard! - vanaf 10 juni voor een zomer vol cultuur en plant vanaf begin juni regelmatig binnen- en buitenoptredens. Hieronder vind je ons hele programma voor de komende maanden.

We zijn er zeker van dat jullie hier ook zo naar hebben uitgekeken. Aftellen tot het licht begin juni weer aangaat... We zullen jullie met open armen ontvangen!Start voorverkoop zomerprogramma

De verkoop van tickets voor de voorstellingen in juni, juli en augustus 2021 start op dinsdag 25 mei 2021 om 9 uur. Je kan reserveren via onze website www.palethe.be of fysiek tijdens de openingsuren aan de vrijetijdsbalie in CC Palethe. Reserveren via telefoon of e-mail is niet mogelijk. Let op: ook voor gratis voorstelling is het nodig om je tickets te reserveren!


Lukt het niet om tickets online te reserveren? Onze medewerkers staan klaar via 011 94 94 90 voor technische hulp tijdens de openingsuren van de balie.  

Opstelling zaal

Ook de komende zomermaanden werken we voor de binnenoptredens niet met de tribune, maar krijg je een zitje toegewezen. We bouwen de schouwburg om tot een gezellige zaal met tafels en zetels (vrije zit).

Capaciteit en reserveren

We verkopen op dit moment maximum 100 tickets per voorstelling. Per persoon kan je vier tickets kopen. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een kans geven op een plekje. Je bundelt best de bestel­lingen van de personen waarmee je wilt samenzitten.


Is de voorstelling toch uitverkocht? Dan is het belangrijk om je op de Coronawachtlijst te laten plaatsen, via onze vrijetijdsbalie. We contacteren je van zodra er een plekje vrij komt of we in de loop van de tijd meer mensen in onze zaal kunnen toelaten.


Verkochte tickets kunnen niet worden teruggenomen. Ook het ruilen van tickets is niet mogelijk. Je kan je online gekochte tickets veilig te koop aanbieden via www.ticketswap.be. Er is enkel een terugbetaling van tickets mogelijk wanneer de voorstelling wordt geannuleerd.

Gepubliceerd opwoensdag 19 mei 202110.37 u.