Wij missen jullie!

Momenteel zijn al onze stoeltjes al een tijdje leeg. Heel bevreemdend om te zien, telkens opnieuw. Wij missen jullie en onze artiesten heel erg. Samen met jullie hopen we op betere tijden.  

Normaal zou rond deze tijd de nieuwe jaarbrochure met de activiteiten van het seizoen 2020 – 2021 in jullie brievenbus moeten vallen. De onzekerheid wanneer we de deuren van ons Cultuurcentrum weer mogen openen en jullie weer in onze zalen mogen zien, heeft ons doen besluiten om het uitbrengen van onze nieuwe jaarbrochure voor even uit te stellen, waarschijnlijk tot begin augustus. 

Maar geen nood: achter de schermen werken we al een hele tijd keihard aan een ijzersterk programma met heel wat ronkende en verrassende namen. Met dit programma zijn we er zeker van dat we jou het komende seizoen in ons Cultuurcentrum zullen tegen komen.  

Het kriebelt bij ons alvast heel erg om weer wat meer leven in de brouwerij te kunnen brengen, maar dan uiteraard steeds op een veilige manier. Uiteraard zullen wij ons op elk moment houden aan alle voorschriften van de Nationale Veiligheidsraad en in geen enkel geval de veiligheid van jullie, onze artiesten, onze vrijwilligers en onze eigen werknemers in gevaar brengen.  

We houden jullie de komende weken en maanden verder op de hoogte via onze digitale kanalen. Nu en dan mogen jullie zeker een tipje van de sluier verwachten over wie het komende seizoen bij ons op het podium zal staan. 

Wat de toekomst ook brengt, samen maken we er iets moois van! 

Tot binnenkort! 

Gepubliceerd opdonderdag 14 mei 20209.51 u.