Tuur Florizoone solo

in duo met drummer Etienne Plumer en trio Tricycle

Wanneer

  • donderdag4 maart 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

PeltJazz

Prijzen

  • Basistarief 15
  • VVK/-26 12

Tuur Florizoone (accordeon)
Etienne Plumer (drums)
Philippe Laloy (rieten)
Vincent Noiret (contrabas)

Het belooft een afwisselend concert te worden Tuur Florizoone solo, in duo met drummer Etienne Plumer én met zijn trio Tricycle dat al 20 jaar samen is en volle zalen trekt. Florizoone is een van de meest geliefde muzikanten in België en daarbuiten. Zijn niet te missen podium presence en spel laat niemand onberoerd. Wie kent niet zijn passionele score en spel voor de Vlaamse film ‘Aanrijding in Moscou’.

Zijn composities zijn een mengeling van jazz, wereldmuziek en filmmuziek. Tricycle met Philippe Laloy (rieten) en Vincent Noiret (contrabas) is vermaard om verbazend melodieus samenspel. Ook na 20 jaar blijft het spel sprankelend, verrassend en verre van routineus.

In duo met drummer Etienne Plumer slaat Tuur Florizoone een nieuwe weg in. De muziek is stevig, vol passie en feestelijk. Twee improvisatoren die elkaar in de interactie uitdagen en stimuleren.

Onlangs heeft Florizoone de sfeervolle solo cd ‘Night Shift’ uitgebracht en ook het jubilerende Tricycle lanceerde een nieuwe cd ‘Zoom’. Beiden werden in de pers zeer goed ontvangen. We zijn er van overtuigd dat dit concert jong en oud zal bekoren.