Tine Embrechts, William Boeva, Peter Thyssen en Bert Verbeke

Perpetuum Mobile

Wanneer

 • vrijdag7 mei 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • VVK/-26 10

Met Tine Embrechts, William Boeva, Peter Thyssen, Bert Verbeke
Tekst en regie: Jef Hoogmartens

  Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Verkoop start op 1 december 2020. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


  Vijf jaar na het uit elkaar klappen van Vlaanderens meest succesvolle cabaretgezelschap besluiten Gunter (Peter Thyssen), Kaat (Tine Embrechts) en Tom (Bert Verbeke) weer samen te komen om hun gezelschap nieuw leven in te blazen na de dood van het vierde lid, Quinten (William Boeva).

  Maar is er nog genoeg gemeenschappelijke grond om iets nieuws op te bouwen? Zijn de wonden die in het verleden geslagen zijn niet te diep om te helen? Kan een groep ooit hetzelfde blijven als het individu verandert? En zijn we feitelijk ooit écht in staat om te vergeven?

  Een tragikomisch verhaal in vijf bedrijven dat gaat over het faillissement van ambitie, faam, vriendschap en goede bedoelingen.

  ‘Perpetuum Mobile’ is een toneelstuk van Jef Hoogmartens, die nadat hij in de tv-reeks Amateurs de liefhebbers in de spotlights plaatste, … ditmaal professionals onder de loep neemt.