The High Kings (IRL) Dit is een UiTPAS activiteit.

Wanneer

 • woensdag3 mei 2023 20.30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 22
 • VVK / -26 20

  Door persoonlijke omstandigheden annuleren de High Kings helaas hun optreden in CC Palethe. Alle mensen die al een ticket hadden gekocht worden nog gecontacteerd en krijgen uiteraard hun geld terug. CC Palethe probeert het optreden in te passen in het programma voor het cultuurseizoen 2023 - 2024.

  The High Kings zijn Finbarr Clancy, Darren Holden, Paul O’Brien en Brian Murphy. Op dit moment zijn ze wereldwijd zonder twijfel de bekendste Irish folkband. Meteen na hun eerste album kregen ze al de titel Irish Folk Band Of The Year. In Ierland, maar ook in onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland hebben ze honderden uitverkochte optredens gegeven. Hun lijst van optredens is ronduit indrukwekkend: naast ontelbare theaters en clubs ook grote festivals als Glastonbury en The Isle Of Wight, St-Patricksday Concert op Trafalgar Square in Londen, een optreden voor Barak Obama en TV-optredens in zowat alle grote shows. 

  Tijdens hun energieke concerten maken The High Kings hun reputatie als een fenomenale liveband waar. The High Kings zijn bezielde multi-instrumentalisten, die samen meer dan dertien instrumenten bespelen. Op het repertoire staan eigen nummers, bekende Ierse ballads in hun eigen stijl, en traditionele Ierse singalongs.

  The High Kings zetten de standaard voor Irish folk op een extreem hoog niveau!

  Een must-see voor elke folkliefhebber!