Start ticketverkoop CC Palethe voorjaar 2021 uitgesteld

CC Palethe heeft de moeilijke beslissing genomen om de start van de kaartenverkoop voor het voorjaar 2021, voorzien voor morgen dinsdag 1 december, niet te laten doorgaan. Reden van de afgelasting is duidelijk: de Cultuurcentra krijgen na het Overlegcomité van vorige week vrijdag nog geen duidelijkheid wanneer hun werking weer terug kan worden opgestart. Alle voorstellingen tot en met 15 januari zijn alvast geannuleerd.

We wachten de eindejaarsperiode af hoe de pandemie evolueert en wanneer we je terug kunnen en mogen ontvangen. Zo moeten we achteraf  geannuleerde of verplaatste voorstellingen niet terugbetalen. We zullen je via onze kanalen verwittigen als we echt van start gaan. 

Praktisch wil dit zeggen dat online reserveren nog niet mogelijk is. De papieren reservatieformulieren die we de afgelopen dagen al in onze brievenbus vonden blijven geldig. We houden deze bij en verwerken ze samen met de nieuwe start van de ticketverkoop. 

We wensen jou en jouw familie ondanks alles een warme en veilige kerst en een gelukkig nieuwjaar toe. Dat 2021 de start mag zijn om terug te genieten van de vele voorstellingen die je in onze brochure vindt.

Gepubliceerd opmaandag 30 november 202014.22 u.