Riguelle, Hautekiet en The Rednecks

A few songs in defense of Mr. Randy Newman

Tickets beschikbaar vanaf ma 31 aug. 2020

Wanneer

  • zaterdag17 oktober 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 18
  • VVK/-26 15

Met
Patrick Riguelle (zang, gitaar), Jan Hautekiet (piano), Tim Vandenbergh (contrabas), Seraphine Stragier (cello, harp, viool), Bertel Schollaert (saxen), Sep François (percussie) en Niels Van Heertum (euphonium)

    Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


    Randall Stewart Newman komt uit een onwaarschijnlijk muzikale familie en trad in de voetsporen van verschillende aan Hollywood verbonden nonkels van hem, door zijn eigen popmuziek te laten baden in een uitgesproken filmische sfeer. Sterker nog, zijn songs kunnen gerust de vergelijking met kortfilms doorstaan. Dat levert soms vunzige, sarcastische en eeuwig actuele portretten van klein en groot Amerika op, maar zorgt ook voor hartverscheurende en van schuld en boete uitpuilende ballades over verloren en verlopen liefdes.

    Samen met onder andere arrangeur en contrabassist Tim Vandenbergh gaan Jan Hautekiet en Patrick Riguelle met hart en ziel een fijne selectie uit de elf reguliere albums van Newman te lijf.