Prijzen en reducties

Ontdekkingsprijzen
Voor bepaalde voorstellingen krijg je een extra korting als je deze voorstelling boekt voor de start van het seizoen. Deze prijs vind je bij de voorstellingen.

Doorheen het seizoen voert CC Palethe ook acties. Deze acties kunnen een prijsdaling van de tickets inhouden. Indien je voor aanvang van deze acties al tickets hebt gekocht, kan je jammer genoeg niet mee profiteren van het voordeel dat we aanbieden.

Uitverkocht
Het gebeurt dat plaatsen, die om productionele redenen geblokkeerd worden, op een later moment alsnog in verkoop komen. Registreer je daarom online binnen ons ticketsysteem op de wachtlijst indien de voorstelling die je wilde bijwonen uitverkocht is. Je wordt bij het vrijkomen van eventuele plaatsen gecontacteerd per e-mail.

Check ook www.ticketswap.be indien je tickets wenst voor een (uitverkochte) voorstelling. Klanten die afzien van hun bezoek, kunnen daar hun tickets kwijt. Registreer je eventueel als ge├»nteresseerde bezoeker zodat men je op de hoogte kan houden indien er tickets beschikbaar komen. Staat de betreffende voorstelling niet op Ticketswap? Maak dan zelf de voorstelling aan en registreer je als ge├»nteresseerde bezoeker.