Zaal opruimen

Heb je gebruik gemaakt van de Zinne of de cafetaria/keuken? Dan vragen we je om achteraf even volgende tips na te lezen om de locatie op een propere manier achter te laten.

ZINNEZAAL (PODIUM/LAADKADE/LOGES):

  • Eigen decor, geluid en licht opgeruimd en meegenomen
  • tafels gezuiverd en teruggeplaatst op de karren
  • stoelen teruggeplaatst
  • tribune nagekeken
  • groot vuil (papiertjes e.d.) opgeruimd
  • Loges opgeruimd

FOYER ZINNEZAAL

  • CAFETARIA
    • Alle glazen zijn gespoeld en afgedroogd en terug in de rekken geplaatst of in de korven die naar de kelder gebracht moeten worden.
    • De handdoeken en doeken worden opgehangen.
    • Volle flessen zitten gesorteerd in de juiste bakken. Deze worden naar de koelcel in de kelder gebracht.
    • Ook het leeggoed moet gesorteerd naar de kelder gebracht. Deze mogen buiten de koelcel verzameld worden.
    • DE FRIGO’S IN DE CAFETARIA ZIJN VOLLEDIG LEEG!

  • BIERKELDER
    • Bierleidingen zijn gespoeld en alle water- en acidekranen zijn dichtgedraaid. Zo ook de acidefles zelf.
    • Het leeggoed staat voor de koelcel en de volle flessen staan terug in de koelcel.
    • Chips staat terug in de rek.
    • Alle glazen korven staan terug netjes in de rekken.

  • KEUKEN
    • Koffietassen en ondertassen afgewassen en terug in de cafetaria gezet bij de koffiemachine.
    • Alle meegebrachte waren zijn uit de frigo en diepvries verwijderd.
    • Alle keukenapparaten gezuiverd en uitgezet, filter afwasmachine gezuiverd en water weg laten lopen,
    • Volle vuilzakken in CONTAINER (buiten).
    • Sorteer papier, plastiek in de kleine containers binnen. Kapotte glazen in kokers uiterst rechts onder TV.

  • VESTIAIRE
    • Opgeruimd, nummerplaatjes terug op de juiste plaats in de kast