Heb je gebruik gemaakt van de Zinne of de cafetaria/keuken? Dan vragen we je om achteraf even volgende tips na te lezen om de locatie op een propere manier achter te laten.
ZINNEZAAL (PODIUM/LAADKADE/LOGES):
- Eigen decor, geluid en licht opgeruimd en meegenomen
- tafels gezuiverd en teruggeplaatst op de karren
- stoelen teruggeplaatst
- tribune nagekeken
- groot vuil (papiertjes e.d.) opgeruimd
- Loges opgeruimd
FOYER ZINNEZAAL
- CAFETARIA
- Alle glazen zijn gespoeld en afgedroogd en terug in de rekken geplaatst of in de korven die naar de kelder gebracht moeten worden.
- De handdoeken en doeken worden opgehangen.
- Volle flessen zitten gesorteerd in de juiste bakken. Deze worden naar de koelcel in de kelder gebracht.
- Ook het leeggoed moet gesorteerd naar de kelder gebracht. Deze mogen buiten de koelcel verzameld worden.
- DE FRIGO’S IN DE CAFETARIA ZIJN VOLLEDIG LEEG!
- BIERKELDER
- Bierleidingen zijn gespoeld en alle water- en acidekranen zijn dichtgedraaid. Zo ook de acidefles zelf.
- Het leeggoed staat voor de koelcel en de volle flessen staan terug in de koelcel.
- Chips staat terug in de rek.
- Alle glazen korven staan terug netjes in de rekken.
- KEUKEN
- Koffietassen en ondertassen afgewassen en terug in de cafetaria gezet bij de koffiemachine.
- Alle meegebrachte waren zijn uit de frigo en diepvries verwijderd.
- Alle keukenapparaten gezuiverd en uitgezet, filter afwasmachine gezuiverd en water weg laten lopen,
- Volle vuilzakken in CONTAINER (buiten).
- Sorteer papier, plastiek in de kleine containers binnen. Kapotte glazen in kokers uiterst rechts onder TV.
- VESTIAIRE
- Opgeruimd, nummerplaatjes terug op de juiste plaats in de kast