OORtreders Festival

Wanneer

  • vrijdag21 oktober 2022totzondag23 oktober 2022

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

Meer info

Tickets en meer info via www.musica.be

OORtreders is een tweejaarlijks festival van Musica en C-TAKT met de steun van de Vlaamse Overheid, Provincie Limburg, Dommelhof, CC Palethe, Off Off Off en gemeente Pelt.

    OORtreders Festival is een driedaagse happening rond kunst en geluid. Publiek en kunstenaars uit binnen- en buitenland worden samengebracht rond een gemeenschappelijke focus op geluid en muziek. Zin voor experiment en onbekend terrein zijn onontbeerlijk. Aan de hand van geluid worden verschillende thema’s verkend op het snijpunt tussen ecologie en samenleving.

    Het programma van deze vierde editie ‘Sound in times of fluidity’ staat in het teken van een maatschappij waar vrijwel alles in beweging is en weigert consistent te worden. Het festivalprogramma omvat concerten, performances, talks en een expo-route met klankinstallaties die zowel binnen als buiten te beleven zijn.

    Vanaf 1 oktober kan je alvast even voorproeven in CC Palethe met verschillende klankinstallaties van onder andere Cathy Van Eck, Méryll Ampe, Stijn Demeulenaere en Yoana Buzova.