Nele Goossens (NIEUWE DATUM!)

En nu?

Wanneer

 • zaterdag19 december 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 15
 • VVK/-26 12

Spel: Nele Goossens
Coaching: Colette Notenboom

  Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.

  De datum van deze voorstelling is gewijzigd: deze gaat door op zaterdag 19 december ipv op vrijdag 18 december.


  Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt … En nu?

  Haar vorige, alom geprezen cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken. Maar ziehier: die hectische verbouwingen zijn nu achter de rug. Het leven van de cabaretière valt terug in zijn plooi, het lawaai schijnt te zijn gaan liggen - maar, zoals gevreesd: nu komen daar de grotere vragen. Een fles wijn gaat hier niet tegen helpen. Telefoneren met vriendinnen evenmin. Af en toe een lied zingen, dat misschien wel een béétje. Al staat één zekerheid wel 100% overeind: nu nog eens verhuizen, dat nooit meer!

  Nele Goossens is gekend van Chris & Co, Het Toneelhuis, Het Witte Paard, De Vaginamonologen en talloze andere glorieuze producties.