Lieven Tavernier

Verloren in de tijd

Wanneer

  • zaterdag14 november 2020 20.30uur

Locatie

Dommelhof
Toekomstlaan 5 , 3910 Pelt

Organisatie

zwartedoos Neerpelt

Prijzen

  • Basistarief 15
  • VVK/-26 12

Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


Lieven Tavernier kennen we als de maker van klassiekers als `De eerste sneeuw’ en `De fanfare van honger en dorst’. Hij staat dit jaar 50 jaar op het podium en voor de derde keer in de zwartedoos.

Hij was oorspronkelijk geboekt om samen met Room13, een 23-koppig orkest, opgericht door pianist, componist en orkestleider Yves Meersschaert zijn 50-jarige jubileum te vieren. Het corona-virus besliste er anders over, social distancing met een dergelijke grote groep bleek onmogelijk.

Als alternatief presenteert Lieven Tavernier zijn nieuwe cd ‘Verloren in de tijd’. Als het over tijd gaat en wat tijd met liefde, vrienden en vriendinnen doet, dan zit je goed bij singer-songwriter Lieven Tavernier. ‘Verloren in de tijd’, opgenomen in december 2019 in het pre-corona-tijdperk, is vintage-Tavernier die zich omringd weet met uitstekende muzikanten: Maarten Flamand, Philippe Thuriot,  Gijs Hollebosch, David Geboers, Yves Meersschaert en de zangeressen ‘Les Dames Tavernier’.

Tavernier werkt in stilte verder. Soms hoor je in de stilte meer.