Komedie Compagnie

't groot lot

Wanneer

 • donderdag27 januari 2022 20.30 uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

Prijzen

 • Basistarief 21
 • VVK/-26 18

Dirk Van Vooren, Vicky Florus, Christophe Stienlet, Helga Van der Heyden, Dirk Lavrysen, Peter Van Asbroeck, Maarten Bosmans en Frank Hofmans
Auteur: Ray Cooney
Regie: Dirk Lavrysen

  De productie van de Komedie Compagnie heeft haar tour voor het seizoen 2021 - 2022 geannuleerd. Ook de voorstelling in CC Palethe kan dus helaas niet plaats vinden.

  Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten.

  Thuisgekomen wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel dat zijn vrouw Sylvie in het geniep aan het voorbereiden was. Hij boekt heel impulsief meteen een vlucht naar de Braziliaanse zon en belt een taxi voor twee! Voor ze echter kunnen vertrekken, komen de vrienden toe en dagen er ook heel wat onverwachte figuren op.

  Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen!