Kate Ryan

80 was machtig

Wanneer

 • zaterdag19 december 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 15
 • VVK/-26 12

Met:
Kate Ryan (zang), Herve Martens (piano), Pallieter Van Buggenhout (gitaar), Bram Raeymaekers (drums), Chantal Kashala (backing vocals), Monique Harcum (backing vocals) en Babl (keyboards)

  Deze voorstelling is helaas geannuleerd door het gezelschap.

   

  Alles wat tot voor kort enkel aanvaardbaar was in the eighties is vandaag helemaal terug. En dat heeft Kate Ryan goed voorspeld. Met haar tournee ‘80 was machtig’ brengt ze hulde aan dit decadente decennium. Er was immers van alles machtig in de jaren tachtig maar het is vooral de muziek waar Kate hulde aan brengt.

  Geen foute kledij of een overdosis hairspray maar wel een muzikale hulde aan hét tijdperk van de popmuziek. Whitney Houston meets Alphaville, Fleetwood Mac meets Madonna en Eurythmics meets The Communards. Een avond gevuld met de allerbeste eighties-hits die het publiek in een fantastische livesetting in no time terug naar hun
  jeugd brengt.

  Zoals altijd laat Kate zich omringen door de crème de la crème uit de Belgische muziekscene. Topmuziek, gebracht door topmuzikanten en aan elkaar gezongen door een topper van een frontvrouw.