Kamal Kharmach

Mag ik even? (NIEUWE VOORSTELLING!)

Wanneer

 • vrijdag8 januari 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • VVK/Abo/-26 10

  Omwille van de sterke stijging van besmettingen in onze gemeente werd beslist om alle activiteiten in ons cultuurcentrum te schrappen tot en met 8 november. Deze voorstelling die was gepland op 7 november is daarom dus helaas geannuleerd en verplaatst naar vrijdag 8 januari 2021.

  Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum of worden terugbetaald als de nieuwe datum niet lukt. 


  In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarsconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theatergangers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas die door meer dan 800 000 kijkers werd bekeken. Dat kan tellen als debuut!

  En voor de tweede editie geeft Kamal er een extra lap op. Met Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg onderwerpen voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik

  Dat het precies stand-up comedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aan elkaar. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

  Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music.

  Als voorprogramma komt Jan Linssen de zaal opwarmen. Jan is al lang geen onbekende meer in Pelt. Vele malen kon je hem al aan het werk zien in één van onze comedy cafés. En telkens bewees deze sympathieke gouwgenoot dat hij een krak van een comedian is. Zo eentje die elk publiek aan kan. Zo eentje die nooit teleurstelt. Jan Linssen dus.