Huisreglement

Laatkomers
De aanvangstijden van voorstellingen staan vermeld in de brochure. Een kwartier voor het begin van de voorstelling gaan de deuren van de zaal open en kan je plaatsnemen. Het is zeer belangrijk dat je tijdig aanwezig bent. We kunnen helaas niet verzekeren dat laatkomers worden toegelaten tijdens de voorstelling. Je zal in dat geval moeten wachten tot de eerste onderbreking. Goed om te weten is dat tickets van laatkomers niet worden terugbetaald.

 

Vestiaire
Uit veiligheidsoverwegingen vragen we om jassen niet mee te nemen in de zaal. We voorzien een gratis en bewaakte vestiaire, zo zijn jassen altijd veilig. De vestiaire opent één uur voor aanvang van de show en sluit één uur na afloop.

 

Roken, eten en drinken
Vanzelfsprekend is het niet toegestaan om te roken in onze infrastructuur. Verder is het om hygiënische redenen en om de duurzaamheid van onze tribune te behouden eveneens niet toegelaten om eten en drinken mee in de zaal te nemen.

 

Foto-, film- of geluidsopnamen
Het maken van foto-, geluid- en videomateriaal tijdens de voorstellingen is niet toegelaten. Je mag dit enkel doen wanneer je vooraf de toestemming hebt gekregen van zowel het gezelschap dat optreedt als van de directie van CC Palethe.