Guy Swinnen Band

The Essential Tour (60 jaar Guy Swinnen)

Wanneer

  • vrijdag11 december 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 17
  • VVK/-26 14

    Omwille van de sterke stijging van coronabesmettingen werd beslist om deze voorstelling te annuleren. We bekijken zo snel mogelijk een nieuwe datum.  .


    Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad maar een heel hoofdstuk. Deze muzikale duizendpoot is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan. Hij is ook gekend om zijn eigen band - de Guy Swinnen Band - en om zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of om zijn verdienstelijke passage bij ‘Liefde Voor Muziek’ waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

    In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal: hoog tijd om het verhaal van Guy Swinnen te vertellen. Samen met zijn Guy Swinnen Band (Guy, David Piedfort, Bart Buls, Marcus Weymaere) gaat hij op theatertour en brengt hij niet alleen een bloemlezing uit zijn eigen oeuvre, maar covert hij ook op onnavolgbare manier zijn eigen helden en laat hij ons de songs horen die hem de muzikant gemaakt hebben die hij vandaag is.