Gebruikersonderzoek CC Palethe en bibliotheek Pelt: geef ons jouw mening!

Nog tot 31 mei kan je je mening kwijt over de werking van de Peltse bibliotheken en Cultuurcentrum Palethe. Wat vind je er goed? Wat kan er eventueel beter? Met de resultaten willen we de werking evalueren en zo nodig bijsturen.

Eén en ander kadert in een grootschalig gebruikersonderzoek van de Universiteit Antwerpen dat in verschillende Vlaamse Openbare Bibliotheken en cultuur- en gemeenschapscentra loopt. In het gebruikersonderzoek polsen we voor welke activiteiten of zaken de Peltenaar naar het CC en de verschillende Peltse vestigingen van de bibliotheek komt en op welke manier je op de hoogte wil gehouden worden van activiteiten en projecten. Ook als je geen gebruik maakt van de cultuurinfrastructuur, willen we uiteraard ook leren waarom dit het geval is. Het gemeentebestuur wil met de resultaten de werking van beide diensten evalueren en zo nodig verder bijsturen.

Het invullen van de vragenlijst neemt maar enkele minuten in beslag. Door deel te nemen maak je kans op een Bongobon ter waarde van 250 euro. Bovendien wordt per ingevulde enquête 1 m² bedreigd regenwoud gered via de erkende organisatie World Land Trust.

Start met het gebruikersonderzoek

Gepubliceerd opdinsdag 29 maart 202216.30 u.