Tentoonstellingen

Tijdens het culturele seizoen presenteert CC Palethe diverse tentoonstellingen met verschillende thema’s aan het grote publiek. We blijven dit ook in ons volgend seizoen doen omdat we het belangrijk vinden dat beeldende kunsten een vaste plaats kennen en verdienen in ons programma.

Wil je als organisatie, school of groep één van onze tentoonstellingen op een andere manier beleven? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden. Wij voorzien werkmappen, begeleiding, workshops, afhankelijk van tentoonstelling tot tentoonstelling. 

Fotografiecircuit Vlaanderen 22-23

In Vlaanderen hebben fotografen nog steeds beperkte mogelijkheden om tentoon te stellen. Het Fotografiecircuit Vlaanderen probeert deze duidelijke leemte al sinds 1978 in te vullen. Het Fotografiecircuit wil een duidelijke stap zetten richting het grote publiek en richt zich niet enkel tot de ‘kenners’. Vanuit Antwerpen doen de fototentoonstellingen een circuit van 18 cultuurcentra aan.

De geselecteerde foto’s van het Fotografiecircuit Vlaanderen kan je doorlopend in CC Palethe bezichtigen. Vraag zeker naar de begeleidingsmap ‘Kijken naar fotografie’.

Off Off Off

Off Off Off wil een plek geven aan zowel het lokale en nationale als het internationale, zowel aan het traditionele als het alternatieve en uiteraard geeft het een plek aan uiteenlopende disciplines. Een beleid mét en door kunstenaars en evenzo in dialoog met de omgeving, met de directe samenleving. (Dan Holsbeek)

Klik hier voor het aanbod van tentoonstellingen in CC Palethe