Dubbelconcert: Holland boven

Iris Penning in duo - Harry Hendriks Band

Wanneer

  • zaterdag5 december 2020 20.30uur

Locatie

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5 , 3910 Neerpelt (Pelt)

Organisatie

zwartedoos Neerpelt

Prijzen

  • Basistarief 15

Omwille van de sterke stijging van coronabesmettingen werd beslist om deze voorstelling te annuleren. We bekijken zo snel mogelijk een nieuwe datum. 


De Nederlandse Iris Penning stond al meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en op poppodia in Nederland en in België. Iris won in 2019 de Vlaamse Nekka-kleinkunstwedstrijd. Begin dit jaar werd ze benoemd tot stadsdichter 2020-2022 van Eindhoven.

‘Op dromerige, meeslepende akoestische muziek draagt ze haar gezongen passages voor waarnaar je wel móét luisteren, want haar teksten beklijven en zorgen voor een zekere spanning.’

Gitarist en zanger Harry Hendriks kennen we als begeleider van Gerard van Maasakkers en van zijn eigen tribute-programma’s zoals Paul Simon’s One Trick Pony. Onlangs bracht hij een eerste Engelstalig album ‘About Time’ uit, en schreef hij Nederlandstalig werk onder de titel ’Alle tijd’. Voor dit concert laat Harry zich begeleiden door Arthur Lijten (drums), Guus Bakker (bas) en Mike Roelofs (toetsen).