Diamonds on the Rocks

Beautiful noise

Tickets beschikbaar vanaf di 01 dec. 2020

Wanneer

 • donderdag21 januari 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 15
 • VVK/-26 12

Met Kris ‘Kirri’ Valvekens (lead vocals, gitaar), Jan Cuyvers (drums), Marc “Rosso” Van Puyenbroeck (bas), Niels Verheest (piano, orgel), Luc Canters (gitaar), Emilie Leysen (zang) en Dunja Mees (zang)

  Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Verkoop start op 1 december 2020. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


  Deze zevenkoppige band speelt als een bezielde en goed geoliede machine en weet als geen ander de eigenzinnige sound van Neil Diamond te interpreteren en naar eigen hand te zetten.

  Diamonds on the Rocks is uniek. Zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens is immersgezegend met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond.

  Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten. In ‘Beautiful noise’ grasduinen ze diep in het rijkgevulde songbook van zanger en liedjesschrijver Neil Diamond. De Diamonds hebben ondertussen zoveel keren op het podium gestaan dat ze nu het gevoel hebben dat het volledige repertoire van Neil Diamond in hun vingers zit en dat ze al zijn nummers aankunnen.