Richtlijnen Coronavirus

Het komende culturele seizoen 2020 - 2021 wordt door het coronavirus helaas geen seizoen zoals alle andere. Toch zijn we ervan overtuigd dat iedereen in deze moeilijke tijden nood heeft een aan portie cultuur. Uiteraard in veilige omstandigheden. Daarom houden we maximaal rekening met alle huidige maatregelen rond veiligheid en hygiëne, want je gezondheid blijft prioritair:

  • Voorlopig verkopen we enkel tickets voor de voorstellingen tot eind december 2020. Zo kunnen we voor het voorjaar 2021 nog anticiperen op mogelijke veranderingen. Die vind je de komende maanden uiteraard op onze website. De verkoop voor de voorstellingen van het voorjaar 2021 begint op 1 december 2020.
  • We hebben besloten het volledige najaar niet met de tribune te werken. We bouwen de zaal om tot een gezellig cultuurcafé met tafels en stoelen. Je kan dan een drankje nuttigen aan tafel voor, tijdens en na de voorstelling.
  • We verkopen op dit moment maximum 100 tickets per voorstelling. Per persoon kan je 5 tickets kopen, zodat we zoveel mogelijk mensen een kans willen geven op een plekje.
  • Is de voorstelling toch uitverkocht? Dan is het belangrijk om je op de Coronawachtlijst te plaatsen. We contacteren je van zodra er een plekje vrij komt of we in de loop van de tijd meer mensen in onze zaal zouden mogen toelaten.
  • Het principe van de stervoorstelling moeten we helaas laten vallen. Dus geen gratis voorstelling bij 5 gekochte voorstellingen. De huidige capaciteit maakt het moeilijk om alle gratis tickets in te plaatsen. We beloven dat we voor onze trouwe klanten in de loop van het seizoen wel wat verrassingen uit onze hoed gaan toveren.
  • We passen ons programma indien nodig aan de maatregelen aan en bespreken dit met de artiesten. Zo is het mogelijk dat bepaalde voorstellingen de komende maanden nog worden geannuleerd. Als we dat moeten doen, worden alle tickets uiteraard steeds terugbetaald. Hier vind je een overzicht van de gewijzigde voorstellingen voor de komende weken en maanden.