Connie Neefs nodigt uit Dit is een UiTPAS activiteit.

Margriet Hermans, Jan Wuytens, Hannelore Neefs en Eric De Vos

Wanneer

 • zondag24 november 2024 14.00 uur

Locatie

Zinnezaal
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

Prijzen

 • Ontdekkingsprijs 12
 • UiTPAS kansentarief 3,2
 • Voorverkoopprijs (VVK) 14

  Al jaren is Connie Neefs een vaste waarde in ons programma. Na meer dan tien jaar Seniorenfeest is het tijd voor iets anders. 
  ‘Connie Neefs nodigt uit’ wordt een voorstelling met heel veel goede muziek, terwijl jij geniet vanuit je knusse zetel (inderdaad, niet meer aan tafels en stoelen). Oudgediende Erik De Vos zorgt voor de muzikale omlijsting én ondersteuning.

  Louis, Connie en Günther Neefs: het zijn namen als een klok in de Vlaamse muziek. Aan dat rijtje kan je nu ook Hannelore Candries toevoegen. Zij is de dochter van Connie, maar koos ervoor om de klinkende achternaam van haar moeder over te nemen. Meteen brengt ze ‘Een Eeuwigheid Mee’ uit als ode aan haar nonkel.

  Jan Wuytens heeft een uitgebreid repertoire en gaat geen enkel genre uit de weg! Hij heeft niet alleen een stem als een klok, hij is ook nog eens een mooie en charmante verschijning op het podium.

  Wie een optreden van Margriet Hermans bijwoont, gaat naar huis met een heerlijk gevoel. Margriet brengt haar eigen repertoire en zorgt met de nodige grap en grol voor sfeer en ambiance in de zaal!