Comedy Club Dit is een UiTPAS activiteit.

met Bert Gabriëls, Seppe Toremans en Tim Loobuyck

Wanneer

 • woensdag4 september 2024 20.30 uur

Locatie

Muzezaal
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

Prijzen

 • Basistarief 15
 • Ontdekkingsprijs 11
 • UiTPAS kansentarief 3
 • Voorverkoopprijs (VVK) 13

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Bert Gabriëls maakte al vijf volavond comedy shows. In 2019 stond hij voor het laatst op ons podium met zijn eindejaarsconférence. Nu komt hij zijn nieuwe voorstelling try-outen.

  In ‘Live vanuit de Wetstraat’ geeft Bert Gabriëls een unieke kijk achter de schermen van onze uitvoerende macht. Bert werkte drie jaar op het kabinet voor Asiel en Migratie en volgde er hoe het er achter de schermen van de politieke kabinetten écht aan toe gaat.

  Seppe Toremans is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup. Naast het podium werkte hij mee aan ‘Wat Als?’ en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. In 2021 kocht Seppe een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set.

  Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet Tim Loobuyck de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst.