Comedy Club - Limburg Edition Dit is een UiTPAS activiteit.

met Erhan Demirci, Frank Geelen, Rik Bosmans en Lev Vanorbeek

Wanneer

 • dinsdag3 oktober 2023 20.30 uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 14
 • Ontdekkingsprijs 10
 • VVK 12

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Een Limburgse comedynight: dat was weer even geleden. Hoog tijd dus om terug wat Limburgse comedians naar het Palethe-podium te halen.

  Frank Geelen (Bocholt) is zeker geen onbekende. Hij deed vorig jaar met veel succes de voorprogramma's van Yannick Noben. Frank won in 2017 de laatste editie van Comedymania en heeft sindsdien een mooi parcours afgelegd.

  Rik Bosmans (Opglabbeek) is leraar in een technische school en haalt heel wat inspiratie voor zijn comedy uit zijn job. Rake grappen in een snel tempo. Ook Rik was finalist van de laatste Comedymania.

  Lev Vanorbeek (Zepperen) ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren en humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij overtuigt je met grappige observaties uit het dagelijkse leven, soms zelfs in het plat Zeppers!

  Erhan Demirci (Ham) is een vaste waarde in ons programma. Al zijn voorstellingen hebben al in Palethe gestaan. Zowel "Tussen friet en kebab', 'Komt Goed', 'Wa Make' als 'Doe Rustig' waren telkens een schot in de roos. Erhan komt zich warm draaien voor zijn nieuwste voorstelling die in oktober in première gaat.