Circus Triple Bill Dit is een UiTPAS activiteit.

met Simon Granit Ossoinak, Aramelo en Sien Van Acker (vanaf 8 jaar)

Wanneer

 • zaterdag5 oktober 2024 19.00 uur

Locatie

Zinnezaal
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

Prijzen

 • Basistarief 14
 • Ontdekkingsprijs 10
 • UiTPAS kansentarief 2,8
 • Voorverkoopprijs (VVK) 12

Niveau Nederlands

Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Een avond, samengesteld uit drie acts met bijzondere artiesten. Op het programma staan al zeker Simon Granit Ossoinak en Sien Van Acker. Een derde verrassingsact volgt nog.

  Met ‘Odd One Out’ brengt de Zweedse artiest Simon Granit Ossoinak een voorstelling rond het thema vreemdheid / anders zijn, en hoe dat een verband houdt met erbij te horen. Met een mix van acrobatiek, dans, theater en spoken word neemt Simon ons mee in de reis van een introspectieve en excentrieke denker. Door zijn emotionele reis, die tegelijkertijd grappig, eerlijk en confronterend is, zien we - ondanks zijn eigenaardigheden - hoe hij net zo menselijk is als ieder ander.

  Sien Van Acker speelt ‘Must-Sie(n)’. Van op eenzame hoogte creëert ze een uniek universum, in een wollige wereld waarin rozige liefde over het publiek dwarrelt. 
  Komt dat Sien, in co-productie met De Spil.

  De twee speelse acrobaten van Aramelo herontdekken de trampoline als object en alle mogelijke kansen die dit kan bieden. De twee contrasterende personages vinden een eigen nieuwe manier om een trampoline te gebruiken en samen te delen. Een gezinsvriendelijke show, vol grappige momenten, opbeurende melodieën en … met spectaculaire stunts!