Circus Double Bill Dit is een UiTPAS activiteit.

met Júlia Campistany en Luuk Brantjes

Wanneer

 • zaterdag15 oktober 2022 19.00 uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 12
 • Ontdekkingsprijs 8
 • VVK/-26 10

Niveau Nederlands

Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Twee voorstellingen met nieuw internationaal circustalent voor de prijs van één! Ieder jaar studeren aan de circushogeschool Codarts Circus Arts in Rotterdam studenten af met een persoonlijke en kwaliteitsvolle circusact. Enkele van deze frisse acts staan op ons podium.

  Júlia Campistany: ‘It Happens’
  Circuspersoonlijkheid Júlia Campistany vond in circus en trapeze de perfecte balans tussen lichaamsexpressie, muziek en taal. De act ‘It Happens…’ is een fysieke metafoor voor de perfect imperfecte menselijke conditie: als alles goed lijkt te zijn, heb je waarschijnlijk iets over het hoofd gezien, niets of niemand is perfect, it happens…

  Luuk Brantjes: ‘L O N E’
  De ‘bascule’ is een spectaculaire circustechniek waarbij artiesten zich via een wip omhoog katapulteren en voor het neerkomen acrobatische figuren uitvoeren. Je moet er minstens met twee voor zijn, want hoe kan je anders springen, buitelen en vliegen? Luuk Brantjes heeft er lak aan. Hij wil net de nadruk leggen op de vreugde, de schoonheid en de rust van het alleen zijn. ‘L O N E’ is een eerbetoon aan de singles, de vrijbuiters, aan ieders inventieve ik.