Captain Sugar & The Monkey Puppets

Camouflage

Tickets beschikbaar vanaf di 01 dec. 2020

Wanneer

  • zaterdag17 april 2021 19.00uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 9
  • VVK/-26 6

Met: Eyrún Ævarsdóttir (IJsland), Friederike Kohring, (Duitsland), Jóakim Kvaran (IJsland), Michael Zandl (Oostenrijk) en Charlie Hession (Engeland)
Eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters

    Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Verkoop start op 1 december 2020. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


    De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert! Wat zich ontvouwt is een voorstelling voor jong en oud waarin circus, dans, theater en magie moeiteloos in elkaar overlopen.

    Met hoogwaardige circustechnieken, poëzie en heel veel humor creëren The Monkey Puppets een wonderlijke wereld boordevol energie, virtuositeit en spektakel. Onder meer zijn circustechnieken als acrobatiek, hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien. De perfecte voorstelling om de saaiheid van een zaterdagavond te verdrijven en samen met je familie in de wonderbaarlijke wereld van de monkey puppets te duiken.