Buiten De Zinne: Comedy Night

met Johnny Trash, Tom Cools, Kim Van den Heuvel en Kjen Descheemaecker

Wanneer

 • donderdag15 juli 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • vvk/-26j 10

  Johnny Trash gaat iets speciaal doen over niets bijzonder. Na zijn succesvolle passage in Belgium’s Got Talent trok Johnny Trash heel Vlaanderen door. Tussendoor trad hij ook nog op samen met Nigel Williams en Wouter Monden onder de naam De Rodeo’s. Nu is de tijd gekomen om, met de gitaar onder de arm, zijn eigen comedyvleugels te spreiden en zijn eigen reflectie op het leven met jou te delen. Niet dat er veel grote levensvragen gesteld worden. En al minder beantwoord. Dat heeft geen zin. Enkel on-zin. De on-zin van het leven.

  Kjen Deschee­maecker treedt al 14 jaar op als Devoo Beatbox. Als beatboxer nam hij deel aan verschil­lende beatbox­wed­strijden waar hij telkens hoog scoorde. In 2016 werd hij de beste Vlaamse Beatboxer! Sinds 2014 treed hij ook op als stand-up comedian. Door zijn unieke mengel­moes van comedy en beatbox viel hij al snel op in het wereldje. Zijn werk werd in 2016 bekroond met een plaats op de halve finale van de Radio 2 Humorklas en in 2018 werd hij opgemerkt door de jury van de Humo's Comedy Cup en kreeg hij een eervolle vermel­ding na de kwartfi­nales.

  Kim Van Den Heuvel is een wervelende en verrassende act, die uit het niets de Nederlandse en Belgische zalen heeft veroverd. Zodra hij op het podium komt, neemt hij jou mee naar zijn absurdische wereld waarin zelfs hij niet weet wat er gaat gebeuren. Al snel won Kim meerdere comedyprijzen en u gaat zien waarom!

  Dit alles wordt in goede banen geleid door comedyvriend des huizes: de immer sympathieke Tom Cools!