Bells Lab & DJ Goldfox

Beats and bells

Wanneer

  • dinsdag6 juli 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • gratis

WERELDPREMIERE

Met Beats and Bells brengen we twee verschillende muzikale werelden samen op het podium: eeuwenoude beiaardmuziek vermengd met hippe beats. Beats and bells is uniek samenspel van Bells Lab met beiaardier Jan Verheyen en DJ Goldfox.

De beiaard speelt niet -zoals normaal- vanuit een toren, maar staat mee op het podium. Het is de toerbeiaard, de nieuwe mobiele beiaard van Bells Lab. Beiaardier van Hasselt en Neerpelt, Jan Verheyen is niet vies van een experiment en wilde de traditie van de beiaardcultuur - erkend door Unesco - in contact brengen met muziek van de jongeren en kwam zo bij DJ Goldfox terecht om zo een brug van het verleden naar de toekomst te maken.

DJ Goldfox is een naam die klinkt als een klok in de wereld van de Belgische elektronische muziek. Hij draait al sinds zijn veertiende in clubs en speelde op Pukkelpop, Tomorrowland, Studio Brussel… Hij speelt graag zijn platencollectie uit die een brede waaier van energetic house, techno, breaks and acid stompers bevat.

Wat u deze avond te horen en te zien krijgt, is voor iedereen nog een grote verrassing want dit werd nog niet eerder vertoond! Wees er als eerste bij!