Alex Agnew

An evening with Alex Agnew

Wanneer

 • woensdag17 maart 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 35
 • VVK/-26 35

Tekst en spel: Alex Agnew
Productie: Smart-Lab.be
Setdesign en vormgeving: Manu Van Heuckelom Lichtontwerp: Kristof Blancquaert

  Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Verkoop start op 1 december 2020. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


  De voorziene productie “Be Careful What You Wish For” kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden.

  In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show “Be Careful What You Wish For”. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs VL en NL theaterzalen.

  Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens BCWYWF was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe?

  Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van BCWYWF, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil.