Culturele trilogie

Wanneer

 • zondag26 april 2020 10.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe en CC De Adelberg Lommel

Prijzen

 • Basistarief 38

  CC Palethe Pelt en CC De Adelberg Lommel slaan de handen in elkaar voor een culturele trip langs drie zalen in Pelt en Lommel. Een bus brengt je langs deze plaatsen waar je telkens pareltjes van voorstellingen te zien krijgt. We zorgen tussendoor voor een lekker hapje en drankje. 

  Alle deelnemers komen om 10.15 uur samen op de parking van PCT Dommelhof (Toekomstlaan 5, Pelt). Vandaar gaan we met de bus naar CC Palethe. Daar starten we om 10.30 uur met koffie en gebak. Daarna krijg je volgende voorstellingen te zien:

  There There Company: ‘Carrying my father’
  Een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten.
  Concept en regie: Hanna Mampuys en Toon Van Gramberen
  Spel: Toon & Eugeen Van Gramberen, Jonas & Danny Juchtmans, Josse & Koen De Broeck, Joren & Jan De Cooman

  Compagnie Cecilia: ‘De broers Geboers’
  Marnix Geboers komt uit het prison. Zijn vrouw is ondertussen met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan verkleedt zich als vrouw. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog eens onverwachts opduikt en de Rus Andreï - de nieuwe vriend van hun ma - zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij Marnix de stoppen door. Hilarisch, maar ook aandoenlijk, pijnlijk maar ook hartverwarmend.
  tekst en regie: Arne Sierens
  spel: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Tom Ternest, Tania Van der Sanden, Sam Bogaerts

  The Romans
  Laurens Leurs, Chris Leurs en Frank Coonen brachten eind jaren ’80 harmonieuze gitaristieke powerpop met The Romans. Voor onze trilogie komen ze graag weer samen! Schraap alvast de keel voor no-nonsense-loud-rock-singalong op een avond met veel luide en feedbackende gitaren en hier en daar een nummer van een andere groep waarin broers vertoefden ....

   

  In de prijs van de voorstellingen zit bus, drank en maaltijd inbegrepen.