Pelt Open Ateliers Dit is een UiTPAS activiteit.

Wanneer

 • zaterdag7 oktober 2023 13.00 uur
 • zondag8 oktober 2023 11.00 uur
 • zaterdag14 oktober 2023 13.00 uur
 • zondag15 oktober 2023 11.00 uur

Locatie

Meerdere locaties
Wordt nog aangevuld , 3900 Pelt

Organisatie

Gemeente Pelt

Prijzen

 • gratis
  Op dit moment loopt er een oproep voor kunstenaars, later zal u op deze pagina alle praktische info kunnen terugvinden om hen te bezoeken in hun ateliers. Noteer zeker al de data 7, 8, 14 en 15 oktober 2023 in uw agenda, meer details volgen na de zomervakantie.

  ----------------------------------------------------------------------

  Beste Peltse kunstenaar

  Op 7, 8, 14 en 15 oktober organiseert Pelt in to Art – bekend van de Kunstprikkels vorig jaar in kerk Boseind – hun eerste editie van ‘Pelt Open Ateliers’. In de even jaren is er dus een gezamenlijke expo op locatie en in de oneven jaren bezoekt het publiek de kunstenaar in zijn/haar atelier. Zo kunnen de mensen eens écht de natuurlijke habitat van een kunstenaar ontdekken en kennismaken met jullie werken.

  Via het formulier (zie link onderaan) kan je je aanmelden om op één of meerdere dagen deel te nemen en jouw atelier open te stellen voor bezoekers. Heb je geen atelier maar wel een andere ruimte in/rond het huis? Ook dat is mogelijk! Jij kiest zelf welke ruimte(s) je openstelt en inricht voor bezoek. Misschien heb je wel een plekje voor een kunstenaar zonder atelier? Dat kan je eveneens aangeven. Je kan daarnaast vermelden of je interesse hebt om bv. een workshop of demo te geven, doorlopend of op een bepaald tijdstip.

  Heb je zelf geen atelier? Je kan je toch opgeven en er wordt gekeken of er een gastheer/gastvrouw is die je eventueel kan opvangen in zijn/haar atelier. We streven er dan naar verschillende disciplines te mixen. Lukt dat niet, dan ben je sowieso van harte welkom om volgend jaar op de gezamenlijke tentoonstelling terug aan te sluiten.

  Je aanmelden kan tot 21 mei 2023. Iedereen mag kiezen welke van de 4 momenten hij/zij zijn/haar atelier wil openstellen. Belangrijk is wel dat je steeds aanwezig bent op de gekozen momenten (ook als je te gast bent ergens). Dit engagement bevestig je bij je inschrijving.

  Alvast bedankt voor jullie enthousiasme!