Toverpelt familienamiddag Samen met kinderen eropuit! Dit is een UiTPAS activiteit.

vanaf 3 jaar

Wanneer

 • zondag10 maart 2024 14.00 uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 9
 • Ontdekkingsprijs 5
 • VVK 7

Niveau Nederlands

Je spreekt of begrijpt nog geen of niet zo veel Nederlands
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Voor deze vijftiende editie van Toverpelt toveren we weer een geweldig programma uit onze Palethe-hoed. Een programma waarbij de allerkleinsten op een gezellige en rustige manier kunnen genieten van hun eerste stapjes in een theater.


  Programma:
  Katiuscia Principato met 'Ziza wil geen ninja zijn' (14.15 en 16.15 uur)

  De hele familie van Ziza is ninja. Zijn ouders en zijn grote zus Xa zijn ninja. Zelfs De tweeling Yin en Yan zijn het al bijna. Ziza zal ook ninja worden, maar wil hij dat wel? Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar veel liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer… Een voorstelling over niet worden wat een ander wil, maar precies dat waar jij blij van wordt.

  Dirk Scheele met 'Roep van de jungle'

  Dirk gaat in deze muzikale voorstelling op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie. Wanneer Dirk Japie eindelijk vindt, starten Dirk en de jungleband een muzikale zoektocht naar een nieuwe band voor Japie het Apie. De jungle-dieren strijden om beurten voor een felbegeerd plekje in de band en dit levert veel hilarische audities op. Tina de Tijger zingt een stoer, spannend lied en Petra de Papegaai verblindt iedereen met haar bontgekleurde verenpak. Maar…kan Japie eigenlijk zelf wel zingen?

  Voor en na de show is er in de foyer een theatrale oerwoudspeeltuin aanwezig waar kinderen zich kunnen vermaken.