Geluk voor Kinderen – De Geluksvogels – Expo Dit is een UiTPAS activiteit.

Wanneer

 • zaterdag4 maart 2023totvrijdag28 april 2023

Locatie

Cultuurcentrum Palethe en bib Neerpelt
Jeugdlaan 2 (Palethe) / Norbertinessenlaan 9 (bib Neerpelt) , 3900 Pelt

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • gratis

  Tijdens de Jeugdboekenmaand dit jaar draait alles om ‘geluk’. Het gelijknamige boek van Leo Bormans bij Uitgeverij Lannoo staat dan ook centraal in de exporuimtes van de bibliotheek en CC Palethe. 

  In première kunnen jullie ‘De Geluksvogels’ hier ontdekken. Deze positieve, veerkrachtige vogels werden getekend door Sebastiaan Van Doninck. Elke vogel staat voor een andere pijler van geluk. Vind jij ze allemaal?

  Op zaterdag 4 maart is Leo Bormans zelf aanwezig op de tentoonstelling in Pelt, van 9 tot 10.30 uur in bib Neerpelt en van 11 tot 12.30 uur in CC Palethe.

  Wil je Leo Bormans zelf aan het werk horen? Op maandag 6 maart geeft hij in CC Palethe samen met Qadir Nadery de lezing 'Geluk en hoop in nieuwe tijden'. Meer info vind je hier.

  Te bezichtigen op de benedenverdieping van CC Palethe tijdens de openingsuren, alsook wanneer er in het weekend of in de avonduren voorstellingen zijn. Indien u buiten de openingsuren een bezoek zou willen brengen, kan u vrijetijd@gemeentepelt.be mailen voor meer informatie.

  Daarnaast is er een deel van deze expo te zien in de bibliotheek van Neerpelt volgens de openingsuren aldaar.