Johannes Wannyn en Rosa Butsi Dit is een UiTPAS activiteit.

Dubbelconcert

Wanneer

  • zaterdag3 december 2022 20.30 uur

Locatie

Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5 , 3910 Neerpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 15
  • VVK/-26 12

Meer info

'Hele mooie meanderende jazzy gitaarcomposities, die op de juiste momenten verrassen en even tegen de stroom ingaan. De zachte stem van Roos maakt het helemaal af.'
Ayco Duyster over Rosa Butsi

Veelbelovende nieuwkomer Rosa Butsi, voorheen Roos Denayer, is Soundtrack winnares 2020 en ‘artist in residence’ in Het Depot in Leuven. ‘Circle One’, haar debuut, kwam in september 2020 uit. Een uniek muzikaal project waarbij ze zich voor elk nummer door verschillende muzikanten uit haar vriendenkring liet inspireren en begeleiden. Een tweede EP wordt deze zomer opgenomen, dit keer in triobezetting met Trui Amerlinck op bas en Jordi Geuens op drums.

Johannes Wannyn was enkele jaren geleden als gitarist en zanger van Old Salt onze gast in de zwartedoos. Hij is ook actief in de groepen Strograss, People in Houses en het KleinKunstKollektief. In 2012 bracht hij voor het eerst eigen Nederlandstalig werk uit en werd hij derde tijdens de Nekka-wedstrijd in 2014. Na een aantal jaren focus op andere projecten groeide de ‘goesting’ om opnieuw een meer persoonlijk verhaal te vertellen. Persoonlijke en maatschappijkritische teksten staan centraal, altijd door een filosofische bril bekeken en met humor gebracht.