Comedy Club: 'Hoe zou het zijn met?' Dit is een UiTPAS activiteit.

Wanneer

 • maandag8 mei 2023 20.30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 14
 • VVK / -26 12

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  Achttien jaar geleden begon CC Palethe als één van de eerste cultuurcentra in Vlaanderen met line-up comedyshows. Eerst nog in de Zinnezaal maar daarna heel wat jaren in de Muzezaal (voor vele comedians een plaats waar je moest staan).

  De grootste namen stonden op het podium van Palethe, velen zetten er zelfs hun eerste voorzichtige stappen op het podium. Maar voor elke comedian die van de Muzezaal doorstroomde naar de Zinnezaal, verdwenen er ook tientallen in de vergetelheid. Een gebrek aan talent of doorzettingsvermogen was vaak de oorzaak, maar soms zijn er ook andere redenen waarom een talent of grote naam van het podium verdween: een streng lief, een veeleisende hoofdjob, een verhuis naar het buitenland, politieke ambities, tv- of ander werk achter de schermen, faalangst,...

  In samenwerking met de collega’s van CC De Werft in Geel kijken we nu eens in onze achteruitkijkspiegel. Tijdens 'Hoe zou het zijn met…?' overtuigen we comedians die plots verdwenen tot een (eenmalige?) comeback.

  Hou onze website, socials of of andere kanalen in de gaten voor de invulling van deze avond.