Rembrandt Trio feat. Efraim Trujillo Dit is een UiTPAS activiteit.

Wanneer

  • donderdag26 januari 2023 20.30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 15
  • Voorverkoopprijs 12

Met Rembrandt Frerichs (piano), Efraïm Trujullo (tenorsax), Vinsent Planjer (drums), Tony Overwater (contrabas)

Met de jazz als solide achtergrond maken pianist Rembrandt Frerichs, bassist Tony Overwater en drummer Vinsent Planjer gedurfde combinaties met muziek en musici uit de klassieke wereld en het Midden-Oosten. Na een handvol albums en een groot aantal nationale en internationale tournees voelen zij elkaar feilloos aan, een echte working band.

Na 15 jaar wereldreizen en toeren moesten de drie leden van het Rembrandt Trio hun omzwervingen plots pauzeren toen de wereld in 2020 tot stilstand kwam. Deze tijd van reflectie deed het trio beseffen hoe al hun reizen hadden geleid tot een gedeeld muzikaal vocabulaire en een zich steeds verdiepend creatief vertrouwen. Ze besloten een album op te nemen met stukken waarin ze hun collectieve herinneringen konden aanwenden, een gezamenlijke verbeelding waarin ze nog steeds de wereld rondreisden.

Voor dit concert worden ze versterkt met Efraïm Trujillo, de onontkoombare powerhouse saxofonist van The Ploctones, The Preacher Men en de New Cool Collective Big Band.