Comedy Club Dit is een UiTPAS activiteit.

met Kjen Descheemaeker, Vincent Voeten en Raf Coppens

Wanneer

  • woensdag19 oktober 2022 20.30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Pelt

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 14
  • Ontdekkingsprijs 10
  • VVK / -26 12

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

    Raf Coppens werkt tegenwoordig in een Kringloopwinkel. Om structuur te brengen in zijn dag brengt hij structuur in hun winkel. Hij komt er in contact met allochtonen, artikel 60’ers, ex-gedetineerden, Brusselaars en andere gewone mensen. Hij leert dat mensen die het moeilijk hebben contenter zijn. Hierover brengt hij verslag uit met scherpe en snelle oneliners, inclusief actuele humor, imitaties en liedjes. Raf is weer helemaal terug!

    Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Hij ontwikkelde snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. In 2017 schopte hij het al tot in de finale van de Lunatic Comedy Award en in datzelfde jaar werd hij als winnaar gekroond van de Utrechtse Comedy Talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland. Hij werd vervolgens opgepikt door Jens Dendoncker en als support voor Alex Agnew. Dit voorjaar won hij Humo's Comedy Cup.

    MC is Kjen Descheemaecker, in 2016 de beste Vlaamse beatboxer. In datzelfde jaar begon hij met de unieke mengvorm van stand-up comedy en beatbox. Een comedyshow van Kjen is een beleving die je niet snel zal vergeten. Herkenbare grappen en verbazingwekkende beatbox-passages wisselen elkaar naadloos af en komen samen als één samenvloeiend geheel.