Stijn Meuris Dit is een UiTPAS activiteit.

Tirade#5: de stilstand

Wanneer

 • zaterdag19 februari 2022 20.30 uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 17
 • vvk/-26j 14

Meer info

“Dit is vintage Meuris, een topverteller met het hart op de tong … De negentig minuten waren in een wip voorbij, altijd een goed criterium om de kwaliteit van een voorstelling te beoordelen.”
Karel Michiels (De Standaard)

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.

  OPGELET!!  Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig! Meer info lees je hier.

  Na drie geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een geschrapte editie omwille van corona brengt Stijn Meuris in de winter van 2021-2022 de vijfde editie van ‘Tirade’. Op eenvoudig verzoek, maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit ook vorig jaar weer van geen ophouden wist - en Meuris ook niet.

  In ‘De stilstand’ kijkt Meuris met spitante humor, scherpzinnigheid en een bevlogen verteltrant terug op twee hoogst uitzonderlijke jaren. Jaren die hem jaren van zijn leven gekost hebben - en ei zo na het leven zelf.

  ‘Tirade#5: De stilstand’ is geen stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Meuris het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt.