Familiefeest met Von Kapp en Froe Froe

Er'UiT!

Wanneer

 • zondag12 september 2021 14.00uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • gratis

Meer info

“Dimitri Leue is een woordenaar met humor. De frontman bespeelt het jonge volkje als een geboren rattenvanger van Hamelen. Applaus wordt vervangen door een collectieve wilde spagaat in de lucht, “want het einde van een liedje doen wij zo”. Hij duikt in het publiek, voert een gesprek met de ontstemde gitaar van Kenny. Muziek voor kinderen, het is geen evidente opdracht. Maar de familie Von Kapp doet het met verve en veel goesting”.
Theater Aan Zee - TAZette

Von Kapp: Dimitri Leue (zang), Antoon Offeciers (toetsen), Ken Pichal (zang en gitaar), Wouter Berlaen (zang en bas) en Jordi Geuens (drums).

  Von Kapp (om 16.00 uur) brengt Rock&Roll voor kinderen van elke maat en soort. Ze zijn bijzonder gul, zelfs volwassenen mogen aan boord.

  Klein Duimpje roept: WAAR ZIJN DIE HANDJES?
  Repelsteeltje steelt repels.
  Dansende schoentjes zijn besmettelijk.
  Assepoester krijgt dienstencheques.
  Een biggetje bouwt een huisje van polyetheen.

  Dimitri Leue en zijn familie werken met plezier op je heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig. Dimitri Leue was jarenlang MC bij Radio Oorwoud festivalband. Hij zet met veel plezier de tent op stelten.

  Voor en na het concert staat het “Pretpakket 2.0” van Froe Froe. Het Pretpakket is een interactief spelpakket op ‘froefroe-diaanse’ wijze. Froe Froe herwerkt ouderwetse en gekende volksspelletjes tot een interactief en prachtig pretpakket. Met onder andere: Kakvangen, Koppeke Rollen, Kabouter Kegels en De Tandenfee. Pret verzekerd!