Saint-Patricksday Special met Snakes In Exile XL

Tickets beschikbaar vanaf di 01 dec. 2020

Wanneer

  • vrijdag19 maart 2021 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 17
  • VVK/-26 14

Met: Luc Baillieul (gitaar, zang), Peter Van Aken (accordeon, zang), Gert Meulemans (bas, zang), Kristiaan Malisse (drums & percussie, gitaar, zang) en gastmuzikanten Baptiste Argouarc’h (viool), Patrick Cuyvers (hammond orgel) en Igor Maseroli (sax) 

    Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Verkoop start op 1 december 2020. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


    Na hun geweldige caféconcert in 2019 komen de mannen van Snakes in Exile in 2021 terug om je een ‘Extra Large’-versie van zichzelf te laten horen en zien. Voor deze Saint Patrick’s Day Special brengt onze Limburgse folktrots voor de gelegenheid een hele resem gastmuzikanten mee. En er zitten enkele namen bij die je niet onmiddellijk zou associëren met folk. Maar dat het topmuziekanten zijn, staat buiten kijf.

    Al meer dan twintig jaar brengen de Snakes een aanstekelijke mix van covers en eigen nummers. Meezingers, ballads, jigs en reels: alles passeert in hun set. Van één ding zijn we nu alvast zeker: Het gaat weer een feest worden!