Circus Ronaldo

Swing

Wanneer

 • zaterdag31 oktober 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • VVK/-26 10

Creatie en uitvoering: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Laure Osselin, Kimi Hartmann, Anke Jochems & Jason Van Lith
Artistieke assistentie: Danny Ronaldo & Jo De Rijck

  Omwille van de sterke stijging van besmettingen in onze gemeente werd beslist om alle activiteiten in ons cultuurcentrum te schrappen tot en met 8 november. Deze voorstelling is daarom dus helaas geannuleerd.

  Wij gaan indien mogelijk op zoek naar een vervangdatum voor deze voorstellingen. Tickethouders worden nog gecontacteerd.


  Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van Circus Ronaldo. Nanosh creëerde, samen met zijn vader Danny Ronaldo als coach, de sfeer van circus en variété uit de eerste helft van de twintigste eeuw. ‘Swing’ is een voorstelling voor een breed publiek van alle leeftijden en met het stevige DNA van de bijzondere Ronaldo-traditie. Tony Decap, de intussen wereldwijd bekende orgelontwerper, construeerde voor deze voorstelling een groot mechanisch Decaporgel in de oude circus en variété stijl van de jaren ’40.

  Een frisse waaier van allround circusartiesten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek. Het zestal van ‘Swing’ charmeert niet allen met hun humor en fratsen, maar ze laten je ook genieten van hun ongekunstelde authenticiteit.

  In samenwerking met CC De Adelberg Lommel