Comedy Café

met Jens Dendoncker, Jade Mintjens, Vincent Voeten en Fuad Hassen

Tickets beschikbaar vanaf ma 31 aug. 2020

Wanneer

 • dinsdag15 september 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • VVK/-26 10

  Door het Coronavirus zijn er momenteel max. 100 personen toegelaten tot deze voorstelling. Meer info over de corona-richtlijnen lees je hier.


  Jens Dendoncker brengt een try-out van zijn nieuwe show. Na het winnen van Humo’s Comedy Cup trok hij de theaters in (ook in Pelt) met zijn stand-up show ‘Bang Van Dendoncker’. Hij is ook een graag geziene gast op TV, in ‘Belgium’s Got Talent’, ‘Beste Kijkers’, ...

  Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma ‘Voor De Leeuwen’ in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts en Bert Gabriëls en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award.

  Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken. Hij heeft een eigen stijl met zwartgallige en absurde oneliners met een gortdroge vertelling.

  MC van de avond is Fuad Hassen. Met zijn innemende persoonlijkheid en gulle lach weet hij iedereen voor zich te winnen. In 2008 won Fuad de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award.