Seniorenfeest

Wanneer

  • dinsdag26 november 2019 14.00uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

  • Basistarief 8

    Het Seniorenfeest van Overpelt is al 10 jaar een begrip in Noord-Limburg. Steeds waren de twee dagen volledig uitverkocht. Het idee om er nog een derde dag aan te breien sluimerde al enkele jaren. Door de fusie Overpelt-Neerpelt lijkt het voor ons het ideale moment om voor die derde dag te gaan: drie dagen feest!

    Connie Neefs is zoals altijd de charmante gastvrouw van de namiddag. Samen met pianist Eric De Vos en showballet Generation Next vormt zij de basis van het seniorenfeest.

    Voor de humoristische noot zorgen Luc Caals en Sam Verhoeven. Samen brengen ze hilarische sketches. Eveline Cannoot brengt nummers uit haar nieuwe album ‘Hartslag’ maar ook enkele covers. Eveline heb je ongetwijfeld al eens gezien als presentatrice op MENT.

    Als afsluiter brengen we Frank Galan & Christel terug naar Pelt! Frank beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met alle internationale répertoires. Een artistieke kameleon pur sang. In Palethe brengt hij samen met zijn vrouw Christel enkele mooie duetten.