Comedy Café

International Comedy Night

Wanneer

 • donderdag16 april 2020 20.30uur

Locatie

CC Palethe
Jeugdlaan 2 , 3900 Overpelt (Pelt)

Organisatie

CC Palethe

Prijzen

 • Basistarief 13
 • VVK/abo/-26 10

  Om de verdere uitbreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te stoppen, is deze voorstelling geannuleerd. Uiteraard worden alle reeds gekochte tickets terugbetaald. Mensen die al kaartjes hadden gekocht voor dit optreden, werden via mail persoonlijk al op de hoogte gebracht.

   

  In samenwerking met Take The Mic vzw van Nigel Williams organiseren wij voor de eerste keer een comedy café met de beste Engelssprekende acts uit heel de wereld.

  MC van de avond is de master himself: Nigel Williams (UK/B)!

  Tom Deacon (UK) treedt wereldwijd op in de betere comedy clubs en heeft vier soloshows op zijn palmares staan. The Guardian vindt hem ‘mighty fine comedian’ en The Sunday Times oordeelt: ‘With looks, confidence, charm and great material; expect other comics to lynch him’.

  Adam Fields (UK) is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Hij observeert en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor.
  ‘Adam Fields is one of the funniest, most lovable, underrated comedians working in the world today’  – Tom Rhodes (US comedian)

  Neil Robinson (CAN) heeft qua comedy stijl wat weg van Jerry Seinfeld. Net als Seinfeld weet hij ongecompliceerd menselijk gedrag te beschrijven en daardoor de grappen naar hilarische hoogtes te brengen. Zo simpel kan comedy zijn, maar je hebt een charismatisch en bevlogen performer zoals Neil Robinson nodig om de observaties tot leven te laten komen.