Covid Safe ticket en mondmasker verplicht bij alle voorstellingen

De viruscirculatie is de afgelopen weken erg toegenomen, onder meer door het toegenomen aantal contacten en meer activiteiten binnen. 

De gemeente Pelt roept iedereen daarom op om extra voorzichtig te zijn en past de Federale maatregelen strikt toe. Zo zal iedereen vanaf 12 jaar die een voorstelling bijwoont in CC Palethe een Covid Safe Ticket (CST) moeten tonen – op je smartphone of op papier - , ook al zijn er minder dan 200 personen bij de voorstelling aanwezig. Bij de scan zal je als bezoeker ook gevraagd worden je te identificeren.  In de gebouwen moet je steeds je mondmasker ophouden, behalve in de cafetaria wanneer je zit en van een drankje geniet.

Indien je geen Covid Safe Ticket kan voorleggen of als je liever niet naar een voorstelling komt in huidige omstandigheden, geef ons dan een seintje. Je kan jouw ticket inruilen voor een tegoedbon. Deze tegoedbon is geldig voor huidig seizoen 2021-2022. Voor de voorstellingen tot en met 31 januari kan je een tegoedbon aanvragen.

Horecavoorzieningen in CC Palethe blijven voor de meeste voorstellingen gewoon open. We voorzien daarbij zoveel mogelijk bediening van drank aan tafel. Voor het horecapersoneel geldt een mondmaskerplicht.

De gemeente zal voorts zorgen voor voldoende ventilering en zal daarvoor ook de nodige meters installeren. Bij de bezoekers wordt er tot slot op aangedrongen om ook de andere veiligheidsmaatregelen in acht te nemen: hou indien mogelijk voldoende afstand en was/ontsmet je handen.

Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je op www.covidsafe.be/veelgestelde-vragen.

Wat heb je nodig voor een voorstelling met Covid Safe Ticket?

-   je ticket voor de voorstelling
-   je Covid Safe Ticket (op papier of op je smartphone)
-   je ID-kaart.

Gepubliceerd opdonderdag 18 november 202116.19 u.