Reserveren via website, nu nog makkelijker!

Reserveren via website, nu nog makkelijker!
29-04-2014

Sinds deze week kunnen klanten van CC Palethe nog gemakkelijker vanuit hun luie zetel tickets reserveren. Hiervoor werd een gloednieuwe reservatiewebsite uitgewerkt waarbij je naast tickets van voorstellingen in CC Palethe ook opties kan nemen voor zalen in CC Palethe en sportcentrum de Bemvoort én kan reserveren voor films en vorming in CC Palethe en sportkampen en sportactiviteiten in het sportcentrum.

 

Op dit moment kan je onder meer al reserveren voor de presentatie-avond van het jaarprogramma 2014-2015, op dinsdag 13 mei om 20.30 uur in CC Palethe. Registreer je en reserveer helemaal gratis jouw zitje voor deze avond. Print de bevestiging af en breng deze de avond zelf mee.

 

Reserveren voor de voorstellingen van het jaarprogramma 2014-2015 op de nieuwe reservatiewebsite is echter pas mogelijk vanaf dinsdag 20 mei. Je kan je evenwel nu al aanmelden voor een paswoord zodat je op 20 mei meteen je kaartjes voor de voorstellingen van je voorkeur kan reserveren. Het volledige programma van het seizoen 2014-2015 kan je vanaf donderdag 1 mei raadplegen op www.palethe.be Volgende week krijgen alle bestaande klanten van CC Palethe ook de nieuwe jaarbrochure in de brievenbus.

Terug naar het overzicht