Laura van Dolron: 'Liefhebben' (GEANNULEERD)

Laura van Dolron: 'Liefhebben' (GEANNULEERD)

DEZE VOORSTELLING WORDT WEGENS ZIEKTE VAN DE SPEELSTER GEANNULEERD. MENSEN DIE REEDS EEN TICKET VOOR DEZE VOORSTELLING KOCHTEN KRIJGEN DIT TERUGBETAALD. HIERVOOR KAN JE JE WENDEN TOT DE BALIE VAN CC PALETHE.

DE VOORSTELLING 'LIEFHEBBEN' ZAL TIJDENS HET SEIZOEN 2018-2019 OPNIEUW WORDEN GEPROGRAMMEERD.

 

 

Een niet-wetenschappelijk onderzoek naar het enige wat er echt toe doet: liefhebben. In haar hoofd, in haar hart, in haar omgeving en in de wereldgeschiedenis zoekt Laura naar mensen die ons kunnen leren wat liefhebben is. Want écht liefhebben, wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? In haar zoektocht komt zij steeds de dood tegen, want zoals in de bijbel staat blijkt waar: ‘sterk als de dood, is de liefde’. De antwoorden die zij vindt zijn soms hartverscheurend, dan weer hilarisch en doen je lachen door je tranen heen.

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre: stand-up filosofie. In haar voorstellingen wisselen humor en diepgang elkaar in razend tempo af. Ze doet op het podium wat een comedian doet, maar dan met meer poëzie en minder behoefte aan de lach. De pers noemde haar de vrouwelijke Woody Allen.

 

 

Wanneer?

Waar?

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Prijs


Basis: € 13

Abonnement/-26/+55: € 10

 


Organisatie

CC Palethe

Contact