Het Fieperdepiep Festival

Het Fieperdepiep Festival

Op 17 december 2016 is het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren en dat gaat groots gevierd worden! Zij was een succesvolle illustrator van boekomslagen en affiches, maar is vooral bekend van haar tekeningen bij de jeugdboeken van Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys. Zo genieten kinderen en ouders al generaties lang van Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet en de poezen Pim en Pom. Het werk van Fiep is nog steeds springlevend!

Tijdens het Fieperdepiep Festival is de foyer door De Taartrovers veranderd in een interactieve speeltuin die de zintuigen prikkelt. De kinderen kunnen er zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen ‘Fiep Fiep vogeltje’ en ‘Pim & Pom’. De sfeer is huiselijk. Speel in het keukentje, het atelier, de zitkamer of droom lekker weg in een poezenmand met een verhaaltje.

Uniek aan dit festival is de Fiepbus, een vrolijk gedecoreerde dubbeldekker die buiten klaar staat. Beneden in de bus kunnen de kinderen door een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping kunnen kinderen op de bankjes spelletjes doen, knutselen en nog veel meer.

 

Wanneer?

Waar?

CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt

Prijs


Basis: € 9

Abonnement/-26/+55: € 6

 

Organisatie

CC Palethe

Contact